Duurzame inzetbaarheid in de gehandicaptenzorg

Terug

OR & Duurzame inzetbaarheid

woensdag 12 juni 2013

Hoe sta jij ten opzichte van het thema duurzame inzetbaarheid? Met deze vraag en bijbehorende zelftest startten de workshops voor OR leden over duurzame inzetbaarheid. De laatste workshop is geweest en de presentatie is nu ook online beschikbaar. Knip en plak en gebruik de sheets die jij inspirerend vindt om het gesprek over duurzame inzetbaarheid binnen je instelling aan te gaan. Benieuwd hoe andere instellingen dit hebben gedaan? Je vindt hun ervaringen bij Inspiratie. Ben je op zoek naar andere instrumenten om bewustwording te creëren of concreet aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje op de website bij Instrumenten. Daar vind je bijvoorbeeld deze zes vragen die je een handvat geven om het gesprek met je instelling of een belangrijke belanghebbende aan te gaan.

Veel succes!

Duurzame inzetbaarheid

Wat is duurzame inzetbaarheid eigenlijk? Lees het hier

Over Overstag

Waaruit is het programma ontstaan en wat zijn de doelstellingen?
Lees het hier

Wil je je mengen in de discussie?

Linkedin

Dat kan! Overstag heeft een Linkedin groep, waarin kan worden gediscussieerd over duurzame inzetbaarheid in de gehandicaptenzorg.